Opis
Mali uređaj velikih peformansi.
CIOCOSPRITZ – Uređaj za raspršivanje Čokolade. Napravljeno za prskanje temperirane čokolade i surogata. Ciocospritz omogućava regulaciju komprimiranog zraka i proizvoda odvojeno kako bi se dobio optimalan rezultat. Temperatura je podesiva do 60 ° C
- Prednosti:• Čokolada i surogat uvijek spremni za upotrebu.
• konstantna temperatura.
• Kompaktan i jednostavan za upotrebu.
• Višestruke mogućnosti primjene.
• Stvaranje posebnih dekorativnih efekata: efekt baršuna, efekt kakaa u prahu, efekt snijega, granulirani učinak, efekt narančine kore, pruge, točkice itd.Za glatke obloge razrjeđivanje od 10% do 20% s kakaovim maslacem (čokoladom) ili hidrogeniranim kokosovim orahom (zamjena za čokoladu).
- Kompresor (zamjena) za CIOCOSPRITZ. šifra:160100279
Kompresor (zamjena) za CIOCOSPRITZ.
Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.
Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU MACHINE za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr