CUTTER C4W- rezač voća i povrća

Javite nam se na info@cutecolor.hr i zatražite svoju ponudu

CUTTER C9W- rezač voća i povrća

 

Opis

CUTTER

CUTTER C4W- rezač voća i povrća. Dolazi u više modela različitog kapaciteta. Ovaj rezač (CUTTER) izvrstan je za mljevenje i usitnjavanje orašatih plodova, leda i obrada mnogih proizvoda koji se uobičajno koriste u kuninji i u proizvodnji slastica. Koristi se i  za pripremu umaka od voća i povrća, voćnih želea i  tijesta. Dolazi sa standardnom jednim nožem/ lopaticom. Ostali modeli noževa/lopatica na zahtjev. Elektronička regulacija brzineGarancija dvije godine.

Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Elekronička regulacija brzine

Dimenzije: 470x330x400 mm

Brzina: 1100-2600 g / m

Posuda kapaciteta 3,5L

Motor jačine Hp 0,5

CUTTER C9W- rezač voća i povrća

LOPATICE/ NOŽEVI

1.  Standardni oštrica

2. Oštrica na zahtjev

3. Oštrica na zahtjev

CUTTER C9W- rezač voća i povrća

Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU MACHINE za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr