Odabir kategorije proizvoda

Dresir vrećica POWERFLEX© 50 cm

kn 99.00

Dresir vrećica POWERFLEX© 50 cm

SKU: pw050 Kategorija:

Opis

Dresir vrećica POWERFLEX© 50 cm

Powerlfex dresir vrećica ne klizi u ruci čak ni sa masnom hranom, omogućava preciznost, može se prati u perlici za posuđe. Ne upija mirise i okuse hrane s kojom se upotrebljava, a ne uvija se niti nakon mnogo upotreba. Dužina je 50 cm.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.