Jednokratni kalupi za torte Dim. Ø 140 x h 40 mm, Pakiranje 300 kom.

kn 999.00

Cijena po komadu 3,33kn. Kalupi za jednokratnu upotrebu za izradu tori i  kolača zaobljenog ruba

SKU: PAVVL140 Kategorija:

Opis

Jednokratni kalupi za torte

Jednokratni kalupi za torte Dim. Ø 140 x h 40 mm, Pakiranje 300 kom. Kalupi za jednokratnu upotrebu za izradu tori i  kolača zaobljenog ruba. Zaobljeni rubovi omogućuju savršeno smrzavanjem i glaziranje torte.

PLUS: Ušteda vremena i prostora. Racionalizirano skladištenje proizvoda koji se može skladištiti. Jednostavan za uporabu ima s dva jezička koji omogućuju savršeno vađenje konačnog proizvoda. STOP kondenzaciju proizvoda za vrjeme  hlađenja u frižideru i šokeru. Maksimalna higijena i jednostavna upotreba.

Proizvođač Pavoni Italia   s.p.a.

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU MACHINE za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa,, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr

×