Jestiva boja u prahu SREBRNO

kn 29.99

Jestive boje u prahu upotrebljavaju se s alkoholom ili suhim postupkom. Možete ih nanijeti izravno na površinu tako što ćete ih pomiješati sa nekoliko kapi alkohola. Možete ih umiješati i bez dodavanja alkohola direktno u smjesu, npr. ticino masu. Veličina pakiranja 5 gr.

Na zalihi

SKU: 46P10009 Kategorije: ,

Opis

Jestiva boja u prahu SREBRNO

Jestiva boja u prahu SREBRNO upotrebljava se s alkoholom ili suhim postupkom. Možete ih nanijeti izravno na površinu tako što ćete ih pomiješati sa nekoliko kapi alkohola. Možete ih umiješati i bez dodavanja alkohola direktno u smjesu, npr. ticino masu. Veličina pakiranja 5 gr.

Upute za upotrebu: Nanijeti direktno na površinu koju se želi obojati.

Upozorenja: Samo za upotrebu s hranom. Za hranu koja se smije bojati. Ne unositi u organizam kao prah. Može sadržavati tragove lješnjaka, mlijeka, sulfita i soje.

Skladištenje: Čuvati dobro zatvoreno na suhom mjestu.

Maksimalno doziranje: Quantum satis 5.4 reg. 1129/2011.

Nutritivne  informacije za 100g: Energija: 0,00 kcal/kj; Masti: 0,00 gr; Zasićene masne kiseline: 0,00 gr; Ugljikohidrati: 0,00 gr; Šećeri: 0,00 gr; Proteini: 0,00 gr, Soli: 0,00 gr.

Sastav: bojila E171; E153.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr