Kalup za dekoriranje sladoleda u banjici- Topice CORAL

kn 165.00

Prikladno je za banjice dimenzija 360 x 250 mm. Volumen cca 740 ml.

Na zalihi

Opis

Silikonski kalup za dekoriranje sladoleda u banjici

Kalup za dekoriranje sladoleda u banjici – Topice CORAL. Ovaj silikonski kalup služi za izradu privlačnih i originalnih dekoracija i tekstura sladoleda. Privucite još više kupaca zanimljivim teksturama i bojama sladoleda.

Prikladno je za banjice dimenzija 360 x 250 mm. Volumen cca 740 ml.

Silikonski kalup Top CORAL možete upotrebljavati sa svakom vrstom kremastog proizvoda, kao što su lješnjak ili pistacijo krema, voćnim želeom ili ga možete izravno nanjeti na sladoled kao biste dobili savršeni izgled banjice. Ohladite kalup zajedno sa punjenjem u šokeru i potom izvucite proizvod iz kalupa. Dekorirajte kalup sa nekim od baršunastih Velvet sprejeva na bazi kakao maslaca, glazirajte ili jednostavno ostavite tako.

Proizvođač Pavoni Italia   s.p.a.

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa,, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr

PREZENTACIJA I TRANSPORT HRANE

Vetrine za prezentaciju hrane, tacne, podlošci, stalci za torte,kutije i ambalaža za torte i kolače, fingerfood zdjelice i termoboxevi za transport hrane. Poznatih talijanskih proizvođača Pavoni Italia i Martelatto.

×