Kalup za praline Bonbons PC42

kn 145.00

Veličina kalupa je 275 x 135 mm. Dimenzija pojedinačne praline 41 x 24 x 20 H. Za 21 komad gotovog proizvoda.

Na zalihi

Opis

Kalup za praline Bonbons PC42

Kalup za praline Bonbons PC42 By ANTONIO BACHOUR inspirirane su prirodom, rijekom, planinom, kamenjem i vjetrom. Zamisao je prenijeti pejzaž u minijaturi na praline koje su elegantne i dragocjene u isto vrijeme.

Veličina kalupa je 275 x 135 mm, dimenzija pojedinačne praline 41 x 24 x 20 H. Za 21 komad gotovog proizvoda.

Kalup za profesionalnu upotrebu od polikarbonatne plastike.

Proizvođač Pavoni Italia.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr