fbq('track', 'Purchase', {currency: "HRK", value: 100.00});
Odabir kategorije proizvoda

Kalup za praline Bonbons PC45

kn 145.00

Veličina kalupa je 275 x 135 mm. Dimenzija pojedinačne praline 30 x 16 H. Za 21 komad gotovog proizvoda.

Na zalihi

Opis

Kalup za praline Bonbons PC45

Kalup za praline Bonbons PC45 By ANTONIO BACHOUR inspirirane su prirodom, rijekom, planinom, kamenjem i vjetrom. Zamisao je prenijeti pejzaž u minijaturi na praline koje su elegantne i dragocjene u isto vrijeme.

Veličina kalupa je 275 x 135 mm, dimenzija pojedinačne praline 30 x 16 H. Za 21 komad gotovog proizvoda.

Kalup za profesionalnu upotrebu od polikarbonatne plastike.

Proizvođač Pavoni Italia.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.