Kalup za praline Bonbons PC46

kn 139.00

Veličina kalupa je 275 x 135 mm. Dimenzija pojedinačne praline 40 x 18 x 16 H. Za 21 komad gotovog proizvoda.

Dostupno uz narudžbuProcijenjeno vrijeme isporuke : 7-8 dana

Opis

Kalup za praline Bonbons PC46

Kalup za praline Bonbons PC46 By ANTONIO BACHOUR inspirirane su prirodom, rijekom, planinom, kamenjem i vjetrom. Zamisao je prenijeti pejzaž u minijaturi na praline koje su elegantne i dragocjene u isto vrijeme.

Veličina kalupa je 275 x 135 mm, dimenzija pojedinačne praline 40 x 18 x 16 H. Za 21 komad gotovog proizvoda.

Kalup za profesionalnu upotrebu od polikarbonatne plastike.

Proizvođač Pavoni Italia.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Košarica