Odabir kategorije proizvoda

KIT SILIKONSKI KALUP OKRUGLO + OBRUČ ZA TARTOVE 6 KOMADA

kn 266.00

Veličina kalupa: Ø 67 h 15 mm
Veličina obruča: Ø 80 h 20 mm mm
Volumen 6×50 ml Tot. 300 ml

Na zalihi

Opis

KIT KALUP ZA KROSTATE I TARTOVE

KIT SILIKONSKI KALUP OKRUGLO + OBRUČ ZA TARTOVE 6 KOMADA. Komplet je sastavljen od dva elementa: šest prstenova promjera 80 mm od termoplastičnog materijala pogodnog za pečenje do 180 ° C  i baze silikonskog kalupa sačinjenih od 6 utora promjera 67 mm.

Prsteni su neljepljivi i nehrđajući, omogućuju homogeno pečenje i karakterizira ih visoka toplinska stabilnost. Mogu se zamrzavati ili koristiti u pećnici.

Veličina kalupa: Ø 67 h 15 mm
Veličina obruča: Ø 80 h 20 mm
Volumen 6×50 ml Tot. 300 ml

Proizvođač Silikomart

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

×