Knjiga Antonio Bachour: Bachuor in color

kn 399.00

Recepti za monoporcije, entremets, krostate, petit fours, macaronse i verrine. Knjiga je na engleskom i talijanskom jeziku, 356 stranica sa slikama u boji i receptima.

Na zalihi

SKU: LIFEINCOLORBachourincolor Kategorija:

Opis

Knjiga Antonio Bachour

Knjiga Antonio Bachour: Bachuor in color. Omiljeni slastičar svjetskog glasa objedinio je svoje najbolje recepte u novoj knjizi! Istražite svijet boja Antonia Bachoura u novoj knjizi punoj recepata! Recepti za monoporcije, entremets, krostate, petit fours, macaronse i verrine.

Knjiga je na engleskom i talijanskom jeziku, 356 stranica sa slikama u boji i receptima.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa,, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr