Odabir kategorije proizvoda

Manualni pokretni rezač za kolače-LIRA

Javite nam se na info@cutecolor.hr i zatražite svoju ponudu

 

Dimenzije 97 x 50 x h 25 cm

SKU: PAVLIRA/M Kategorija: Oznaka:

Opis

Manualni rezač za kolače

Manualni pokretni rezač za kolače-LIRA. Idealan alat za sve slastičarnice i proizvodnju pralina koje se režu. Dimenzije 97 x 50 x h 25 cm

Poluautomatski električni rezač dizajniran za rezanje bilo koje tvrde mase smrznute (također sadrži bademe, lješnjake i sušeno voće općenito).

Brzi i savršeni rezovi uz značajnu uštedu vremena, izbjegavajući otpad proizvoda.

Težina 32 kg

Ovaj uređaj je u skladu s Uredbom (EC) br. 2023/2006 GMP.

Komponente i sirovine od kojeg je napravljen ovaj uređaj udovoljavaju Uredbi (EZ) br. 1935/2004 pogodni su za izravni i neizravni kontakt s hranom.

Ovaj stroj se može koristiti u proizvodnim područjima u kojim je implementiran HACCP.

 

Proizvođač Pavoni Italia   s.p.a.

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU MACHINE za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

×