Odabir kategorije proizvoda

Metalni izrezivač-Djetelina

kn 95.00

 

 

Metalni izrezivač za tijesto i ticino masu

 

Opis

Metalni izrezivač-Djetelina

Metalni izrezivač-Djetelina. Lijep set izrezivača za izradu djetelina različitih veličina za personaliziranje vaših slastica. ovaj komplet  rezača nalazi se unutar metalnog spremnika koji će vam omogućiti da ih držite zajedno kako ne biste izgubili.. Izrezivači za tijesto i ticino masu.

Dimenzije od 40 do 90 mm.

Proizvođač Pavoni Italia spa.

pavoni-logo

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.