Odabir kategorije proizvoda

Metalni izrezivač-Slova

kn 289.00

 

 

Metalni izrezivač-slova

Engleska Abeceda

Opis

Metalni izrezivač-Slova

Metalni izrezivač-Slova Različiti oblici u jednom setu omogućuju izradu savršenih slova na kolačima sada postaje brza i jednostavna: ovaj komplet  rezača nalazi se unutar metalnog spremnika koji će vam omogućiti da ih držite zajedno kako ne biste izgubili.. Izrezivači za tijesto i ticino masu. Engleska Abeceda.

Proizvođač Pavoni Italia spa.

pavoni-logo

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.