Odabir kategorije proizvoda

MIKROPERFORIRAN INOX KALUP ZA KROSTATE I TARTOVE – XF15

kn 59.00

Proizvodi su visine 2 cm, a dimenzija Dim. 78 x 36,5 x h 20 mm.

U pakiranju dolazi jedan komad proizvoda.

SKU: PAVXF15 Kategorije: , Oznaka:

Opis

MIKROPERFORIRAN INOX KALUP MONOPORCIJA  by GIANLUCA FUSTO

MIKROPERFORIRAN INOX KALUP ZA KROSTATE I TARTOVE – XF15. Linija inox kalupa za krostate by GIANLUCA FUSTO je još bogatija za nove oblike kalupa monotarts. Namijenjeni su pečenju tartova ili krostata. Zahvaljujući perforacijama tijesto se izvrsno hvata za stjenke bez opasnosti padanja za vrijeme pečenja. Rub je jasno označen pa će i finalni proizvod biti savršen izgledom. Gornji dio napravljen je od tradicionalnog nehrđajućeg čelika. U odnosu na tradicionalni način pečenja znatno smanjuje rizik od stvaranja balona, nejednakih rubova i nejednakih površina.

U kombinaciji sa silikonskim kalupom PX3204S. Inox kalupi za krostate se prodaju zasebno 

Proizvodi su visine 2 cm, a dimenzija Dim. 78 x 36,5 x h 20 mm.

U pakiranju dolazi jedan komad proizvoda.

Proizvođač Pavoni Italia   s.p.a.

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa,, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr

×