Odabir kategorije proizvoda

Mikroperforirani silikonski podlo?ak Forosil 43

kn 127.00

Dimenzija proizvoda je 385 x 285 mm.

Na zalihi

SKU: FOROSIL43 Kategorije: ,

Opis

Mikroperforirani silikonski podložak Forosil 43

Mikroperforirani silikonski podložak Forosil 43 zahvaljujući svojim ne ljepljujućim svojstvima, savršeno odgovara aluminijskom pladnju. Mikro rupice olakšavaju optimalnu raspodjelu topline prilikom pečenja.

Dimenzija proizvoda je 385 x 285 mm.

Proizvođač Pavoni Italia.

 

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.