fbq('track', 'Purchase', {currency: "HRK", value: 100.00});
Odabir kategorije proizvoda

Mikroperforirani silikonski podložak Forosil 43

kn 127.00

Dimenzija proizvoda je 385 x 285 mm.

Na zalihi

SKU: PAVFOROSIL43 Kategorije: ,

Opis

Mikroperforirani silikonski podložak Forosil 43

Mikroperforirani silikonski podložak Forosil 43 zahvaljujući svojim ne ljepljujućim svojstvima, savršeno odgovara aluminijskom pladnju. Mikro rupice olakšavaju optimalnu raspodjelu topline prilikom pečenja.

Dimenzija proizvoda je 385 x 285 mm.

Proizvođač Pavoni Italia.

 

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.