Mikroperforirani silikonski podložak-mini eclair

kn 182.00

Dimenzija proizvoda je 600X400 mm.

Na zalihi

Opis

Mikroperforirani silikonski podložak mini eclair

Mikroperforirani silikonski podložak mini eclair zahvaljujući svojim ne ljepljujućim svojstvima, savršeno odgovara aluminijskom pladnju. Mirko rupice olakšavaju optimalnu raspodjelu topline prilikom pečenja. Oblici iscrtani na podložku veličine 60×18 mm su korisni vodič za idealnu uporabu. 48 iscrtanih oblika mini eclair.

Dimenzija proizvoda je 600×400 mm.

Proizvođač Pavoni Italia.

 

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr