Odabir kategorije proizvoda

Mliječna čokolada Callebaut 823 33%

kn 227.00

Mliječna čokolada Callebaut 823 ima standardnu ​​fluidnost, što ga čini sveobuhvatnom čokoladom za oblikovanje, uklapanje i aromatiziranje mousseva, ganachea, krema, umaka itd.

Pakiranje 2,5 kg.

Na zalihi

Opis

Mliječna čokolada Callebaut 823 33%

Mliječna čokolada Callebaut 823

Recept za mliječnu čokoladu br. 823 je ikona Callebaut® mliječne čokolade. Ističe se dubokom, toplom bojom, izrazitim pečenim okusima kakaa i zavodljivim notama karamele. Model 823 cijenjen je zbog svog izdašnog ukusa i velike reputacije u obradivosti. Može biti uparen sa širokim nizom voćnih, začinjenih, mliječnih ili likerskih okusa.

 

 

Pakiranje 2,5 kg

Dodatne informacije

Informacije o dostavi
Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa,, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

×