Neutralna staklena glazura 3 kg

kn 168.00

Veličina pakiranja: 3 KG

Na zalihi

Opis

Neutralna staklena glazura 3 kg

Neutralna staklena glazura 3 kg

Neutralna staklena glazura 3 kg ima izvrsan okus i performanse.  Dovoljno ju je zagrijati na temperaturu od cca 30 C i možete je koristiti. Promiješajte je tako da ne inkorporirate zrak. Glazuru je najbolje preliti preko smrznutog deserta ( minimalno – 18 C), maknite višak glazure i stavite u zamrzivač na 10-15 minuta. Možete je bojati sa jestivim bojama i obogatiti aromama.

Sastav: glukozno-fruktozni sirup, voda, šećer, modificirani škrob, stabilizator: agar E406, modificirain pektin E440ii, regulator kiselosti: vinska kiselina E334, konzervans: kalijev sorbat E202.

Može sadržavati tragove lješnjaka, orašastih plodova te mlijeko i soju. Čuvati na suhom i hladnom mjestu izvan dosega topline i svijetlosti. Za profesionalnu upotrebu.

Veličina pakiranja: 3 kg

Proizvedeno u Italiji.

Dodatne informacije

Veličina pakiranja

3 kg

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr