... ...
Odabir kategorije proizvoda

Polikarbonatni kalup za čokoladne table PAVÉ

kn 157.50

Iz jednog kalupa dobije se 3 komada gotovog proizvoda od 100 g. Dimenzije gotovog proizvoda su 155x78x10 h ~ 100 g.  Dimenzija kalupa je  275×175 mm.

Nema na zalihi

SKU: PAVPC5006 Kategorija:

Opis

Polikarbonatni kalup

Polikarbonatni kalup za čokoladne table Pave stvoren u suradnji sa World Chocolate Master Vincent Vallée. Dimenzije gotovog proizvoda su 150x78x10 h ~ 100 g.

Iz jednog kalupa se dobije 3 komada gotovog proizvoda od 100 g. Dimenzija kalupa je  275×175 mm.

Za više modela kalupa za čokoladu pogledajte u  KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Proizvođač Pavoni Italia   s.p.a.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

×