Opis
Izuzetno veliki kalup prikladan za svako godišnje doba.
Profesionalni kalup GIGA, koji je osmislio zajedno s Cirom Fraddannom – Chocolate Academy Chefom, dizajniran je za one koji žele zadiviti u svako godišnje doba. Ljeti pretvorite čokoladu u iznimno veliku pločicu ispunjenu sladoledom, eksplozijom svježine i ukusa. Za Božić ga napunite nugatom kako biste stvorili desert koji u sebi sažima svu čaroliju blagdana. Uz GIGA, svaki bar postaje remek-djelo za dijeljenje, savršeno za posebne trenutke. Svestran i inovativan, omogućuje vam da se igrate s okusima i teksturama, uvijek pružajući nesvakidašnje slatko iskustvo
Recept za nugat Ciro Fraddanno Čokoladica punjena nugatom, izrađena u GIGA kalupu, savršena je božićna poslastica koju možete podijeliti s najdražima. Kreirao Ciro Fraddanno , kuhar na Akademiji čokolade u Milanu, GIGA vam omogućuje izradu iznimno velikih pločica, kombinirajući umjetnost čokolade s ukusnim prazničnim nadjevom od nugata. Ova inovativna i neodoljiva slastica jedinstven je način da iznenadite svoje goste tijekom božićnih slavlja, čineći vaš stol još posebnijim za blagdane.
Otkrijte ekskluzivne korake recepta Cira Fraddanna za stvaranje GIGA bara, neodoljivog zalogaja punjenog sladoledom. Jedinstveno i ukusno iskustvo, savršeno za dijeljenje!
Kora od ekstra tamne čokolade 34/36
Sastojci:
Bijela čokolada 28%
Namaz od bijele čokolade
Postupak:
Prethodno kristalizirane čokolade pomiješajte sa svim preostalim već izmiješanim sastojcima. Ulijte čokoladnu koru otprilike do polovice kalupa. Držite se jedne strane.
Čokoladni nadjev i špekulacije
Sastojci:
Tamna čokolada 70%
Postupak: