Opis
Iz kompozicije koju čine 4 segmenta nastao je Quartus, pralina koja predstavlja četvrtinu kruga. Inspiracija za dizajn došla je iz fascinacije Davidove priče, raznih poslova koje je radio u svojoj karijeri, od kojih svaki čini četvrtinu, ali kad se spoje, svi imaju zajednički nazivnik: čokoladu. Nagrađivani Master Chocolatier rođen u Barceloni. Karijeru je započeo sa 16 godina u tvornici čokolade Santa Oliva. Zatim je radio pod Antoniom Escrivom i kao tehnički direktor u Ludomaru, kreativni direktor u Tvornici čokolade, a trenutno vodi svoju školu u Granollersu (Barcelona) i svoju online školu We Love Chocolate and Pastry. Također je poznat po svojim nastupima u MasterChef Spain.
Boja : prozirna
Vanjske dimenzije kalupa : 275 x 175 x 30 mm
Veličina gotove praline: 27 x 27 h 26,5 mm
Produktivnost objekta : 24 kom
Težina gotovog proizvoda : ~ 11 gr
Komada u pakiranju : 1 kalup
Proizvodi Maretellato.