Rešetka za glaziranje

kn 187.00

Dimenzije 600 x 400 mm

Na zalihi

Opis

Rešetka za glaziranje

Rešetka za glaziranje kolača savršeno odgovara profesinalnim plehovima i silikonskim podložcima. Ova rešetka omogućit će vam  jednostavno glaziranje vaših kreacija. Izrađena je od nehrđajučeg  čeliku, čvrsta, otporan je i jednostavan za čišćenje.

Dimenzije 600 x 400 mm

Za više proizvoda za slastičarstvo pogledajte  KATALOG

Proizvodi Pavoni Italia.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr