Odabir kategorije proizvoda

Ruby čokolada Callebaut 47%

kn 429.00

Ruby čokolada je intenzivnog voćnog okusa i svježine sa kiselim notama. Njen jedinstveni okus i boja inspiriraju na kreaciju novih ideja i deserata. Izvrsne fluidnosti, ruby RB je pogodna za široku primjenu od izlijevanja u kalupe pa do izrade mousseva. Ruby čokolada sadrži minimalno 47.3%  kakaa. Pakiranje 2,5 kg.

Na zalihi

Opis

Ruby čokolada Callebaut

Ruby čokolada Callebaut 47%. Nakon tamne, mliječne i bijele čokolade, Ruby čokolada je nevjerojatno otkriće. Ovaj dar prirode iznenađuje sa potpuno novim čokoladnim okusom i bojom- bez dodanih bojila i aroma.

Ruby čokolada je intenzivnog voćnog okusa i svježine sa kiselim notama. Njen jedinstveni okus i boja inspiriraju na kreaciju novih ideja i deserata. Izvrsne fluidnosti, Ruby RB je pogodna za široku primjenu od izlijevanja u kalupe pa do izrade mousseva.

Ruby čokolada sadrži minimalno 47.3%  kakaa.

Pakiranje 2,5 kg.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

×