Odabir kategorije proizvoda

Silikonska špatula do 250°C dužina 260 mm

kn 98.75

Dužina 260mm, dužina drške 170mm

Opis

Silikonska špatula

Silikonska špatula do 250°C dužina 260 mm. Napravljen od 100% platinum silikona otpornog do 250 ° C. Mali detalji čine razliku: ručka s dodatnim prianjanjem, otporna do 220 ° C. Spoj između lopate i drške je bez pukotina, za veću higijenu i trajanje. Ova slastičarska špatula u potpunosti udovoljava HACCP standardima.

Proizvođač Pavoni Italia   s.p.a.

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.