Select Page

Silikonski kalup BELOVED 200 ML

 34.38 (259.04 kn)

Silikonski kalup BELOVED 3D monoporcija by EMMANUELE FORCONE. Za 9 kom. gotovog proizvoda, volumen 200 ml.

U kompletu dolazi plastični izrezivač tijesta za podlogu.

Na zalihi

Predviđeni datum isporuke: 10/02/2023

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: PAVPX4370S Kategorije: , Oznaka:

Opis

Silikonski kalup BELOVED 3D monoporcija

Silikonski kalup BELOVED 3D monoporcija je kalup iz kolekcije Pavoni Italia. U kompletu dolazi plastični izrezivač tijesta za podlogu.

Monoporcije i torte sa jasnim “undercut-om” koji dopušta kreaciju trodimenzionalnih slastica, vrlo mekanih linija i sofisticiranog izgleda. Nova linija Pavoflex kalupa 400 x 300 mm, u nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Ova inovativna linija kalupa za torte kreirana je u suradnji svjetskim poznatim slastičarom EMMANUELE FORCONE.

Silikonski kalup BELOVED 3D monoporcija BY EMMANUELE FORCONE odlikuju se kao i svi Pavoni silikonski kalupi svojom kvalitetom izrade od 100% platinum silikona. Dimenzije 300 x 400 mm. Otporni  od -40° do +280°C. Perivi su u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom.Svi silikonski kalupi savršeno odgovaraju profesionalnim mjerama.Ovi silikonski kalupi 3D sa potpisom poznatog slastičaraEMMANUELE FORCONE mogu se koristi za izradu slatkih i slanih, toplih i hladnih monoporcija za slastičarstvo, catering, HORECA, Budite i vi inovativni i ponudite  vašim kupcima, klijentima, gostima ili najbližima nove moderne  sofisticirane slastice pomoću novih silikonskih kalupa BELOVED 3D by EMMANUELE FORCONE. U nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Vjerujemo da će vaši gosti ili kupci biti oduševljeni sa novim oblicima vaših slastica.

Vanjske dimenzije su 300 mm  x 400 mm, a pojedinačne dimenzije gotovog proizvoda 127 x 71 mm i visine 38 mm. Volumen pojedinačnog gotovog proizvoda je cca 200 ml. Ukompletu dolazi plastični izrezivač tijesta za podlogu.

 

Proizvođač Pavoni Italia   s.p.a.

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

 

Dodatne informacije

Težina 0.0 kg
Dimenzije 0.0 × 0.0 × 0.0 cm
0
Prazna košarica