Odabir kategorije proizvoda

Silikonski kalup FAÇON SAINT-HONORÉ by CEDRIC GROLET

kn 237.00

Kalup dim. 400 x 300 mm, a pojedinačne dimenzije gotovog proizvoda dim. Ø 72 xh 40 mm. Volumen pojedinačnog gotovog proizvoda je cca 100ml.

Na zalihi

SKU: PAVPX4384S Kategorije: , Oznaka:

Opis

Silikonski kalup FAÇON SAINT-HONORÉ by CEDRIC GROLET

Silikonski kalup FAÇON SAINT-HONORÉ by CEDRIC GROLET je novi kalup iz kolekcije Pavoni Italia. Linija proizvoda stvorena u suradnji s  CÉDRICOM GROLETOM obogaćena je novim oblikom, Façon Saint-Honoré, iznenađujućim realizmom, kako za torte, tako i za pojedinačne porcije. Nove forme! ” zaista sam sretan što sam produvio suradnju sa Pavoni Italia i to sa novom linijom monoporcija koje nose moj potpis i moj stil. Siguran se da će novi oblici inspirirati i vas. Cédric Grolet. Ovi kalupi se mogu kombinirati sa INOX KALUPIMA ZA KROSTATE I TARTOVE Cédric Grolet izabran je kao “najbolji svjetski slastičar Chef 2018”. Silikonski kalup FAÇON SAINT-HONORÉ by CEDRIC GROLET odlikuju se kao i svi Pavoni silikonski kalupi svojom kvalitetom izrade od 100% platinum silikona. Dvostruki kalup dim. 300 x 400 mm. Otporni  od -40° do +280°C. Perivi su u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom.Svi silikonski kalupi savršeno odgovaraju profesionalnim mjerama.Ovi silikonski kalupi sa potpisom poznatog slastičara CEDRIC GROLET mogu se koristi za izradu slatkih i slanih, toplih i hladnih monoporcija za slastičarstvo, catering, HORECA, Budite i vi inovativni i ponudite  vašim kupcima, klijentima, gostima ili najbližima nove moderne  sofisticirane slastice pomoću novih Silikonski kalup FAÇON SAINT-HONORÉ by CEDRIC GROLET .U nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Vjerujemo da će vaši gosti ili kupci biti oduševljeni sa novim oblicima vaših slastica. Kalup dim. 400 x 300 mm, a pojedinačne dimenzije gotovog proizvoda dim. Ø 72 xh 40 mm. Volumen pojedinačnog gotovog proizvoda je cca 100ml. Recepti Cédric Grolet Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

×