Silikonski kalup Gourmand Okruglo

kn 250.00

Za 8 komada gotovog proizvoda. Volumen pojedinačnog gotovog proizvoda je 50 ml.

SKU: PAVGG006 Kategorije: ,

Opis

Silikonski kalup Gourmand Okruglo

Silikonski kalupi Gourmand Okruglo. linije Gourmand nastali su zahvaljujući razmjeni idea stručnjaka.Silikonski kalupi za višenamjensku upotrebu ,za izradu slastica,catering ili horecu. Slatko ili slano, topli ili hladno, kreme ili moussevi, sve može biti modelirano i prilagođeno do savršenstva. Ovi kalupi su polazišna točka za savršenu mjeru dekoracije i dodavanje posebnog završnog toucha vašim gurmanskim kreacijama.

Svi kalupi su dimenzija 300 mm x 400 mm.Napravljeni su od 100% platinum silikona. Svi silikonski kalupi savršeno odgovaraju profesionalnim mjerama.Otporni  od -40° do +280°C. Perivi su u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom.

Dimenzije gotovog proizvoda promjer 100 mm visina 10 H, Volumen gotovog proizvoda 50 ml.

 

Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.

pavoni-logo

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr

×