fbq('track', 'Purchase', {currency: "HRK", value: 100.00});
Odabir kategorije proizvoda

Silikonski kalup Kocka 4 cm

kn 79.00

Vanjske dimenzije kalupa 175×300 mm. Dimenzija pojedinačnog proizvoda je 40 mm, a visina 40 mm. Kalup sadrži 15 udubina.

Na zalihi

Opis

Silikonski kalup Kocka 4 cm

Formaflex® silikonski kalupi sa mnoštvom kreativnih  oblika jednostavni su za upotrebu i realizaciju slatkih i slanih monoporcaija. Svi su silikoni jednake veličine 175×300 mm, što odgovara 1/4 veličine onih profesionalnih od 600x400mm, a kako bi se podudarali sa profesionalnom opremom. Otpornost je od -40° do +280°C. Perivi u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom.

Dimenzija pojedinačnog proizvoda je 40 x 40 mm. Kalup sadrži 15 udubina.

pavoni-logo

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Savarin Caprese recept Sastojci: gr 400 kruha za tost gr 50 maslinovog ulja gr 100 vrhnja za šlag 35% masnoće gr 6 želatine u listovima gr 400 mozzarele gr 4 soli gr 2 papra gr 200 sušenih rajčica gr 50 pesta od bosiljka

PRIPREMA: Zagrijati vrhnje na 50°C i staviti u njega prethodno namočenu želatinu. Izblendati mozarellu te pomiješati sa vrhnjem, dodati sol i papar.Smjesa treba imati konzistenciju kao baverese, a ukoliko vam se učini da je pregusta možete dodati još vrhnja zagrijanog na 30°C. Sa dresir vrećicom ispunite kalup i stavite u hladnjak. Kao podlogu za savarine izrežite kruh za tost ili neki drugi krug po vašoj želji, a neka bude nešto većih dimenzija nego savarin. Kruh zatim tostirajte na tavi. Stavite savarin na tostirani kruh, udubinu napunite pestom i sušenom rajčicom.