Odabir kategorije proizvoda

Silikonski kalup Mikro Savarin Oval

kn 79.00

Vanjske dimenzije kalupa 175×300 mm. Dimenzija pojedinačnog proizvoda je 7,5 mm, a visina 13,5 mm. Kalup sadrži 28 udubina.

Na zalihi .

Opis

Silikonski kalup Mikro Savarin Oval

Formaflex® silikonski kalupi sa mnoštvom kreativnih  oblika jednostavni su za upotrebu i realizaciju slatkih i slanih monoporcaija. Svi su silikoni jednake veličine 175×300 mm, što odgovara 1/4 veličine onih profesionalnih od 600x400mm, a kako bi se podudarali sa profesionalnom opremom. Otpornost je od -40° do +280°C. Perivi u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom.

Dimenzija pojedinačnog proizvoda je 7,5 mm, a visina 13,5 mm. Kalup sadrži 28 udubina.

pavoni-logo

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Savarin Caprese recept Sastojci: gr 400 kruha za tost gr 50 maslinovog ulja gr 100 vrhnja za šlag 35% masnoće gr 6 želatine u listovima gr 400 mozzarele gr 4 soli gr 2 papra gr 200 sušenih rajčica gr 50 pesta od bosiljka

PRIPREMA: Zagrijati vrhnje na 50°C i staviti u njega prethodno namočenu želatinu. Izblendati mozarellu te pomiješati sa vrhnjem, dodati sol i papar.Smjesa treba imati konzistenciju kao baverese, a ukoliko vam se učini da je pregusta možete dodati još vrhnja zagrijanog na 30°C. Sa dresir vrećicom ispunite kalup i stavite u hladnjak. Kao podlogu za savarine izrežite kruh za tost ili neki drugi krug po vašoj želji, a neka bude nešto većih dimenzija nego savarin. Kruh zatim tostirajte na tavi. Stavite savarin na tostirani kruh, udubinu napunite pestom i sušenom rajčicom.