... ...
Odabir kategorije proizvoda

SILIKONSKI KALUP MISS 3D MONOPORCIJA

kn 237.00

Silikonski kalup MISS 3D monoporcija by Antonio Bachour. Za 12 kom. gotovog proizvoda, volumen 90 ml.

Nema na zalihi

SKU: PAVPX4345S Kategorije: , Oznake: ,

Opis

SILIKONSKI KALUP MISS 3D MONOPORCIJA

Silikonski kalup MISS 3D monoporcija  je novi kalup iz kolekcije Pavoni Italia za 2018 godinu.

“Jako smo sretani i ponosani na suradnju sa PAVONI ITALIA, i prestavit vam novu kolekciji monoporcija  silikonskih kalupa koji imaju stil i potpis PAVONI ITALIA .Sigurani samo da će se i vama sviđati  nova linija silikonskih kalupa iz kataloga PASSIONE DESIGNE 2018.”

Monoporcije i torte sa jasnim “undercut-om” koji dopušta kreaciju trodimenzionalnih slastica, vrlo mekanih linija i sofisticiranog izgleda. Nova linija Pavoflex kalupa 400 x 300 mm, u nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Ova inovativna linija kalupa za torte kreirana je u suradnji svjetskim poznatim slastičarom.

Silikonski kalup Miss 3D  odlikuju se kao i svi Pavoni silikonski kalupi svojom kvalitetom izrade od 100% platinum silikona. Dimenzije 300 x 400 mm. Otporni  od -40° do +280°C. Perivi su u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom.Svi silikonski kalupi savršeno odgovaraju profesionalnim mjerama.Ovi silikonski kalupi 3D sa potpisom poznatih slastičara mogu se koristi za izradu slatkih i slanih, toplih i hladnih monoporcija za slastičarstvo, catering, HORECA, Budite i vi inovativni i ponudite  vašim kupcima, klijentima, gostima ili najbližima nove moderne  sofisticirane slastice pomoću novih silikonskih kalupa. U nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Vjerujemo da će vaši gosti ili kupci biti oduševljeni sa novim oblicima vaših slastica.

Vanjske dimenzije su 300 mm  x 400 mm, a pojedinačne dimenzije gotovog proizvoda 78×48 mm i visine 33 mm. Volumen pojedinačnog gotovog proizvoda je cca 90 ml.

Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.

pavoni-logo

 

DOSTAVA ZA HRVATSKU

Troškovi dostave razlikuju se ovisno o načinu plaćanja. Uplatu možete izvršiti direktno na naš račun. Ukoliko plaćate pouzećem trošak dostave je viši jer uključuje trošak otkupnine tj. novčane transakcije. Rok dostave je 2 radna dana, osim otoka i manjih mjesta gdje može varirati. U većini slučajeva pošiljke su isporučene idući radni dan. Za vrlo mala mjesta je moguće da će dostava trajati 48 h. Proizvodi na rezervaciji stižu prema rasporedu i kupac će biti obaviješten. Proizvodi na rezervaciji obično su na putu prema našem skladištu i uglavnom stižu za oko 3-4 radna dana. 

DOSTAVA ZA INOZEMSTVO Cijena dostave za inozemstvo varira ovisno u koju se zemlju šalje. Za Švicarsku postoji i fiksna naknada za uslugu carinjenja u iznosu 150 kn. Kupce iz Švicarske će kontaktirati naša služba za korisnike sa detaljima oko dostave.

Dodatne informacije

Težina 0.0 kg
Dimenzije 0.0 × 0.0 × 0.0 cm

×