Odabir kategorije proizvoda

Silikonski kalup PASTEL 3D monoporcija by Antonio Bachour

kn 259.00

Silikonski kalup Pastel 3D monoporcija by Antonio Bachour. Za 12 kom. gotovog proizvoda, volumen 90 ml.

U kompletu dolazi plastični izrezivač tijesta za podlogu.

Na zalihi

Predviđeni datum isporuke: 25/05/2022

SKU: PAVPX4353S Kategorije: , Oznaka:

Opis

Silikonski kalup PASTEL 3D monoporcija by Antonio Bachour

Silikonski kalup Pastel 3D monoporcija by ANTONIO BACHOUR je novi kalup iz kolekcije Pavoni Italia za 2018 godinu.

ANTONIO BACHOUR- “Jako sam sretan i ponosan na suradnju sa PAVONI ITALIA, gdje sam sudjelovao u izradi nove kolekciji monoporcija  silikonskih kalupa koji imaju moj stil i potpis.Siguran sam da će se i vama sviđati moja nova linija silikonskih kalupa.”

Monoporcije i torte sa jasnim “undercut-om” koji dopušta kreaciju trodimenzionalnih slastica, vrlo mekanih linija i sofisticiranog izgleda. Nova linija Pavoflex kalupa 400 x 300 mm, u nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Ova inovativna linija kalupa za torte kreirana je u suradnji svjetskim poznatim slastičarom ANTONIO BACHOUR.

Silikonski kalup PASTEL 3D monoporcija BY ANTONIO BACHOUR odlikuju se kao i svi Pavoni silikonski kalupi svojom kvalitetom izrade od 100% platinum silikona. Dimenzije 300 x 400 mm. Otporni  od -40° do +280°C. Perivi su u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom.Svi silikonski kalupi savršeno odgovaraju profesionalnim mjerama.Ovi silikonski kalupi 3D sa potpisom poznatog slastičara ANTONIA BACHOURA mogu se koristi za izradu slatkih i slanih, toplih i hladnih monoporcija za slastičarstvo, catering, HORECA, Budite i vi inovativni i ponudite  vašim kupcima, klijentima, gostima ili najbližima nove moderne  sofisticirane slastice pomoću novih silikonskih kalupa PASTEL 3D by ANTONIO BACOUR. U nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Vjerujemo da će vaši gosti ili kupci biti oduševljeni sa novim oblicima vaših slastica.

Vanjske dimenzije su 300 mm  x 400 mm, a pojedinačne dimenzije gotovog proizvoda 125X28 mm i visine 28 mm. Volumen pojedinačnog gotovog proizvoda je cca 90 ml. Ukompletu dolazi plastični izrezivač tijesta za podlogu.

Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.

pavoni-logo

 

Dodatne informacije

Težina 0.0 kg
Dimenzije 0.0 × 0.0 × 0.0 cm

×