Odabir kategorije proizvoda

SILIKONSKI KALUP SUPERNOVA 105

kn 144.00

Dimenzije: ø64mm h56mm
Volumen proizvoda: 6x105ml=630ml

Na zalihi

SKU: SIL36.358.87.0065 Kategorije: , , , Oznaka:

Opis

SUPERNOVA 105

SILIKONSKI KALUP SUPERNOVA 105. Poput zvjezdanog izljeva, Supernova105 dat će dašak svjetla i dizajna vašim pojedinačnim dijelovima i premazanim desertima. Kalup Supernova, sastavljen od 6 šupljina od po 105 ml, osigurava izvrsne rezultate u verziji semifreddo, savršenoj za glaziranje zahvaljujući detaljima.

Za 6 komada gotovog proizvoda. Perivo u perilici posuđa.

Dimenzije: ø64mm h56mm
Volumen proizvoda: 6x105ml=630ml

  • Otporno na pećnicu / mikrovalnu pećnicu
  •  Zamrzivač / zamrzivač otporan na smrzavanje
  •  Može se prati u perilici posuđa

Proizvođač Silikomart

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

×