Silikonski kalup Torta 24 cm h7 cm

kn 125.00

Promjer jednog kalupa 24 cm, visina kalupa 7 cm.

Nema na zalihi

Opis

Silikonski kalup Torta 24 cm h7 cm

Silikonski kalup Torta 24 cm h7 cm

Silikonski kalup Torta 24 cm h7 cm Formaflex® silikonski kalupi sa mnoštvom kreativnih  oblika jednostavni su za upotrebu i realizaciju slatkih i slanih monoporcija. Otpornost je od -40° do +280°C. Perivi su u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom. Izuzetno su otporni te svojim kvalitetama udovoljavaju i visokim zahtjevima profesionalnih slastičara.

Ovi kalupi imaju dupli vanjski rub kako bi kalup uvijek bio stabilan. Izvrsno za svakodnevno pečenje biskvita.

Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.

Promjer jednog kalupa 24 cm, visina kalupa 7 cm.

pavoni italia silikonski kalupi

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr