Odabir kategorije proizvoda

Silikonski kalup torte srce-Amorini Origami 600

kn 169.00

Volumen gotovog proizvoda 600 ml

U kompletu dolazi rezač za tijesto

Na zalihi

Opis

Amorini Origami silikonski kalup

Silikonski kalup torte srce-Amorini Origami 600, Drevna umjetnost japanskog origamija spaja se s romantikom i stvara Amore Origami tvrtke Silikomart Professional. Višeznačno srce od 600 ml u kojem svaka strana predstavlja drugačiju nijansu ljubavi. U kompletu možete pronaći plastični rezač koji će vam omogućiti da napravite umetke i osnove za deserte koji savršeno odgovaraju obliku kalupa koji će osvojiti i oči i nepce vaših gostiju.

Kalup se može koristiti na temperaturama do -60°C a +230°C, perivo u perilici posuđa.

DIMENZIJE:150×135 h 55 mm

VOLUMEN: 600 ml

-60°C a +230°C

Proizvođač Silikomart

 

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

×