Silikonski kalupi Tutti frutti Jabuka

kn 249.00

Volumen pojedinačnog gotovog proizvoda iznos 90 ml.



Procijenjeno vrijeme isporuke : 7-8 dana

Opis

Silikonski kalupi Tutti frutti Jabuka

Silikonski kalupi Tutti frutti Jabuka je nova linija kalupa Pavoni razvijena u suradnji sa svjetskim prvakom u slastičarstvu Emanueleom Forconeom. Volumen pojedinačnog gotovog proizvoda iznos 90 ml. 20 utora dimenzija – mm ? 55 x 48 H.

Vanjske dimenzije kalupa su 300 x 400 mm.

RECEPT: 3D JABUKA

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Recept: 3D Jabuka

Recept: 3D Jabuka

MOUSSE OD JABUKE
  • 300 g pirea od zelene jabuke
  • 250 g slatkog vrhnja
  • 150 g talijanske meringue
  • 12 g želatine
Zagrijati pire od jabuke i dodati želatinu prethodno namočenu u vodi. Istući vrhnje do pola u mekani šlag dok ne dobije glatku konzistenciju. Dodati talijansku merngu u pire od jabuke i želatine, a nakon toga dodati poluistučeno slatko vrhnje. Promiješati dok ne dobijete smjesu glatke i jednolične konzistencije. SRCE OD JABUKE I LIMUNA
  • 300 g mineralne vode
  • 30 g šećera
  • 30 g soka limuna
  • 2 g xantana u prahu
  • 200 g zelene jabuke nasjeckane na kockice
  • 80 g limuna nasjeckanog na kockice
  • 30 g svježeg đumbira nasjeckanog na kockice
Pomiješati vodu, sok limuna, šećer i ksantan gumu dok ne dobijete glatku smjesu. Dodati nasjeckano voće. Napuniti kalupe Sfera PX4313 i smrznuti. GRANITA OD VODKE
  • 700 g vode
  • 50 g soka limete
  • 100 g vodke
  • 150 g šećera
Pomiješati zajedno sve sastojke. Smrznuti. GLAZURA OD JABUKE
  • 300 g kakao maslaca
  • 300 g bijela čokolada
  • zelene jestive boje prema potrebi
Zagrijati kakao maslac i ohladiti ga do 50-60°C. Dodati bijelu čokoladu i bojilo te promiješati tako da dobijete glatku smjesu. MONTIRANJE Napuniti 1/3 Pavoni Tutti Frutti Jabuka PX4330 sa mousseom od jabuke i smrznuti nekoliko minuta. Potom dodati prethodno smrznutu sferu te dopuniti ostatak kalupa sa mousseom od jabuke. Staviti na smrzavanje. Izvaditi iz kalupa i preliti sa pripremljenom glazurom. Na tanjur staviti pripremeljnu granitu kao dekoraciju.

Košarica