Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator var checkConsentBanner = setInterval(function(){ var accBtn = document.querySelector(".cc-nb-okagree") if(accBtn!==null){ accBtn.addEventListener("click",function(e){ dataLayer.push({ event:"consent_accepted" }) }) clearInterval(checkConsentBanner) } },100)
Select Page

SPINNER-ELEKTRIČNI ROTIRAJUĆI STALAK

 482.50

Električni napon: 115-230VAC / 50-60 Hz

Snaga: 15W.

Dimenzije: 27 x 26 x H. 12 cm.

Ukupna težina 1,6 kg.

Veličina ploče: D,24 cm

 

Predviđeni datum isporuke: 19/06/2024

Opis

ELEKTRIČNI ROTIRAJUĆI STALAK

Spinner- Električni rotirajući stalak za izradu i dekoraciju torti. Pomoću Spinnera možete pojednostaviti i olakšati mnoge svakodnevne procese poput:

• ukrašavanje torti i monoporciskih deserta
• izradu čokoladne ukrase
• obogatitI svoje proizvode detaljima

Za dobivanje savršenog rezultata jednostavno uključite Spinner, podesite brzinu i smjer kretanja. Obje ruke će vam biti slobodne i moćI ćete se posvetiti isključivo svojoj kreaciji koja će biti dovršena za manje vremena i na precizniji način. Spinner lako može naći prostor čak i u najmanjim slastičarnicama ili kuhinjama. SpinNer se sastoji od fiksnE baze i rotirajuće ploče od pleksiglasa, sa skalom u cm i inčima do promjera 24cm. Omogućuje pravilno i stalno pozicioniranje proizvoda i doziranje mase za ukrašavanje proizvoda.

Može se okretati i u smjeru suprotnom od kazaljke na satu podesivom brzinom. Usmjerene LED diode pojačavaju se s povećanjem brzine. Praktična protuklizni silikonski podložak  osigurava veću stabilnost tijekom obrade.

Električni napon: 115-230VAC / 50-60 Hz

Snaga: 15W.

Dimenzije: 27 x 26 x H. 12 cm.

Ukupna težina 1,6 kg.

Veličina ploče: D,24 cm

Proizvodi:

info@cutecolor.hr

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Težina0.0 kg
Dimenzije0.0 × 0.0 × 0.0 cm
0
Prazna košarica