... ...
Odabir kategorije proizvoda

SPRAY COMPACT – Uređaj za raspršivanje želatine

Javite nam se na info@cutecolor.hr i zatražite svoju ponudu

SPRAY COMPACT - Uređaj za raspršivanje želatine

SPRAY COMPACT – Uređaj za raspršivanje želatine

Nema na zalihi

SKU: PAVSPRAYCOMPACT Kategorija: Oznaka:

Opis

SPRAY COMPACT

SPRAY COMPACT – Uređaj za raspršivanje želatine. Najkompaktniji uređaj za raspršivanje želea. Opremljeni komponentama dizajniranim kako bi rad bio sigurniji, brži i učinkovitiji. Korištenje SPRAY COMPACT omogućuje istinski ujednačenu distribuciju proizvoda, čime se optimizira vrijeme pripreme i količina upotrijebljenog proizvoda. Unatoč malim dimenzijama uređaja, Izrađen je od nehrđajućeg čelika, opremljen je vlastitim kompresorom i snažnim grijačem smještenim unutar kučišta. Temperaturu i tlak možete podesiti pomoću odgovarajućih gumba.

 • Omogućuje da se dobije doista ujednačena distribucija proizvoda, optimizirajući
  vrijeme i količinu upotrijebljenog proizvoda.
 • Napravljena od nehrđajućeg čelika.
 • Unatoč malim dimenzijama, stroj je opremljen vlastitim kompresorom
  i snažan kotao.
 • Može se koristiti s tekućom želatinom na sobnoj temperaturi.
 • Garancija 2 godine

UKLJUČENO

 • Konusna mlaznica (Ø mm 40 e 80)
 • Mlaznica za pite, krostate, torte i kolače velike
 • LJevak i ključ za dolijevanje destilirane vode u grijaći spremnik

SPRAY COMPACT - Uređaj za raspršivanje želatine

SPRAY COMPACT - Uređaj za raspršivanje želatine

SPRAY COMPACT – Uređaj za raspršivanje želatine

Proizvođač Pavoni Italia   s.p.a.

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU MACHINE za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

×