Opis
Stabilizator za sladoled Stab 2000 150 g Louis François
Louis François Stab 2000 je dodatak hrani dobro poznat proizvođačima sladoleda i profesionalnim slastičarima. Dapače, poboljšava sladoled u svakom pogledu, bez potrebe za mijenjanjem doza u receptu.
Louis François Stab 2000 150g stabilizator čini sladoled glatkijim, sprječava stvaranje kristala leda i poboljšava viskoznost smjese.
Prednosti proizvoda:
Poboljšana glatkoća
Anti-kristalizirajuće
Značajke stabilizatora :
Marka: Louis François
Pakiranje: koja se može zatvoriti
Težina: 150 g
Bijeli prah, slabog, gotovo neutralnog mirisa i okusa
Primjena i preporučene doze:
Sladoled s niskim udjelom masti (<7,5%): 4 do 5 g/L
Sladoledi s visokim udjelom masti (10 do 12%): 2 do 3 g/L
Upute za upotrebu :
pomiješajte sa svim ili dijelom šećera pa ulijte u svo mlijeko uz miješanje. Ostavite da sazrije 15 minuta, a zatim povećajte temperaturu kako biste nastavili kao i obično.
Svojstva :rka: Louis Fran%C3%A7oisPakiranje: koja se mo%C5%BEe zatvoritiTe%C5%BEina: 150 gBijeli prah, slabog, gotovo neutralnog mirisa i okusaPrimjena i preporu%C4%8Dene doze:Sladoled s niskim udjelom masti (<7,5%): 4 do 5 g/LSladoledi s visokim udjelom masti (10 do 12%): 2 do 3 g/LUpute za upotrebu :pomije%C5%A1ajte sa svim ili dijelom %C5%A1e%C4%87era pa ulijte u svo mlijeko uz mije%C5%A1anje. Ostavite da sazrije 15 minuta, a zatim pove%C4%87ajte temperaturu kako biste nastavili kao i obi%C4%8Dno.Svojstva :
rka: Louis François
Pakiranje: koja se može zatvoriti
Težina: 150 g
Bijeli prah, slabog, gotovo neutralnog mirisa i okusa
Primjena i preporučene doze:
Sladoled s niskim udjelom masti (<7,5%): 4 do 5 g/L
Sladoledi s visokim udjelom masti (10 do 12%): 2 do 3 g/L
Upute za upotrebu :
pomiješajte sa svim ili dijelom šećera pa ulijte u svo mlijeko uz miješanje. Ostavite da sazrije 15 minuta, a zatim povećajte temperaturu kako biste nastavili kao i obično.
Svojstva :
Sprječava stvaranje kristala leda = stabilizacija vodene strukture
Poboljšava ugradnju zraka i viskoznost proizvoda Pruža glatkoću
Potiče širenje i disperziju masti
Odgađa topljenje štapića od sladoleda
Nutritivni podaci na 100 g:
Energetska vrijednost: 289 Kcal / 1218 kj Lipidi: 5,25 g od čega zasićene masne kiseline: 5,06 g Ugljikohidrati: 39,9 g od čega šećeri: 15,9 g Vlakna: 38,25 g Bjelančevine: 1,54 g Sol: 6,08 g Ne sadrži GMO sastojke, ionizirane sirovine ili nanomaterijale (kao što je definirano Uredbom EC br. 1169/2011)
Halal, veganski, vegetarijanski i košer certificirani
LOUIS FRANÇOIS rođen 1882. samouki je izumitelj koji je strastven prema radu Louisa Pasteura i drugih znanstvenika tog vremena. Instalirao je svoj laboratorij u Parizu i osnovao svoju tvrtku 1908. Vrlo brzo se zainteresirao za probleme očuvanja, teksture i emulzije s kojima se susreće u primjeni hrane. Tako osmišljava specijalitete bazirane na prirodnim proizvodima: agar agaru, gumi arabici i tragakantu te prahu jaja koji svoju primjenu nalaze u kulinarstvu. Više od jednog stoljeća tvrtka LOUIS FRANÇOIS održava ovu strast za inovacijom i izvrsnošću. S proizvodnim mjestom i laboratorijem u Ile-de-Franceu, Louis FRANÇOIS proizvodi i prodaje širom svijeta široku paletu proizvoda za pekarstvo, slastičarstvo, čokoladu, sladoled i gastronomiju.
LOUIS FRANÇOIS