... ...
Odabir kategorije proizvoda

TERMOBOX 155L TB7569

Javite nam se na info@cutecolor.hr i zatražite svoju ponudu

Vanjske dimenzije 77 x 54 x 68,7 h
Unutarnje dimenzije cm cm 61,5 x 41 x 58,5 h
Težina uređaja je 6,1 kg
Volumen 155 l

Dostupno uz narudžbu

Opis

TERMOBOX 

TERMOBOX 155L TB7569. Višenamjenski termobox bez vodilica. Dizajnirani su za držanje pladnjeve od 60×40 cm i posebno za transport tijekom prijevoza, bez brige da će ispasti ili pasti.

Ovaj višenamjenski TERMOBOX bez vodilica namijenjeni su za prijevoz sanduka, pladnjeva dimenzija 60 x 40 cm. Ovaj spremnik se također može modificirati za veću raznovrsnost s dodatnim vodilicama od nehrđajućeg čelika, KITADJR *, za transport kutija 60 x 40 cm, posuda i tava za pečenje u istoj jedinici.

Lagan, izrađen od EPP (ekspandirani polipropilen) visokokvalitetnih i ekološki prihvatljivih materijala. Kemijski inertni, ne napadaju ih ulja, masti i većinu kemikalija. Zahvaljujući izvrsnoj apsorpciji mehaničke energije imaju visoku otpornost na udarce bez oštećenja.

Zahvaljujući njihovoj iznimnoj konstrukcijskoj snazi mogu izdržati teška opterećenja zadržavajući svoj oblik. Perivi u perilica posuđa. Pogodno za prehrambene proizvode. Može se 100% reciklirati.

Vanjske dimenzije 77 x 54 x 68,7 h
Unutarnje dimenzije cm cm 61,5 x 41 x 58,5 h
Težina uređaja je 6,1 kg
Volumen 155 l

EKSKLUZIVNI DIZAJN – Odjeljak za vruće ili hladne ploče postavljen je na unutarnju stražnju stijenku kako bi se spriječilo da kondenzacija kaplje odozgo i pogoduje ravnomjernoj raspodjeli temperature kroz spremnik.

JEDNOSTAVNA IDENTIFIKACIJA – Posebna pred-tiskana ureznica omogućuje umetanje obojenih identifikacijskih pločica.

RUKOVANJE NA 4 STRANE – Na gornjem dijelu, udobna ručka perimetra omogućuje udobno i sigurno rukovanje.

JEDNOSTAVNO OTVARANJE I ZATVARANJE – Zakrivljeni rubovi vrata osiguravaju lako i sigurno zatvaranje.

POMOĆNI PRISTUP 270˚ – Šarke i brava u čvrstom najlonu omogućuju otvaranje vrata na 270 ° i ostaju otvoreni na strani prednje jedinice za utovar kako bi se olakšao pristup proizvodima. Sigurnosne brave sigurno drže vrata zatvorena tijekom transporta.

Napomena: Najbolji rezultati će se postići punjenjem pladnjeva na temperaturama između 82 ° C i 88 ° C. Ulaganje metalnih spremnika na temperaturama iznad 120 ° C može uzrokovati oštećenje spremnika.

 

480x350 Lavabile in lavastoviglie

Možemo zadovoljiti sve posebne potrebe i prilagoditi se, zajedno procijeniti i personaliziranu ponudu. Pavoni Italia jamči proizvod koji poštuje najviše standarde kvalitete i ispunjava sve industrijske propise.

Proizvođač Pavoni Italia   s.p.a.

Za više profesionalnih uređaja i proizvoda za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

×