Ulje u spreju 400 ml

kn 35.00

Veličina pakiranja 400 ml.

Nema na zalihi

SKU: 46s34002 Kategorije: ,

Opis

Ulje u spreju 400 ml

Ulje u spreju 400 ml za pečenje može biti vaša svakodnevna zamjena za obično ulje. Sa uljem u spreju možete namastiti kalup prije pečenja kolača, kruha… možete peći palačinke u tavi ili jaje na oko. Veličina pakiranja je 400 ml, a s tom količinom možete ispeći otprilike 400 palačinki u normalnoj tavi. Osim što će vaši biskviti nakon pečenja savršeno kliziti iz kalupa, s uljem u spreju možete znatno uštedjeti na upotrebi ulja, a samim tim i smanjiti unos kalorija! Ulje u spreju je neizostavan proizvod za svaku modernu kuhinju!

Veličina pakiranja 400 ml.

Sastav: repičino ulje, palmino ulje, soja lecitin.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr

×