Odabir kategorije proizvoda

Baršunasti sprej Mliječna čokolada 400 ml

kn 192.00

400 ml

PONOVNO DOSTUPNO OD 20/06/2021

Nema na zalihi

Opis

Baršunasti sprej Mliječna čokolada 400 ml

Baršunasti sprejevi na bazi kakao maslaca koriste se za hladne i smrznute površine kao što su semifreddo i sladoled. Daju mekani baršunasti izgled.  Prije korištenje dobro protresti i obavezno držati minimalno 2 h na sobnoj temperaturi. Nakon upotrebe isprati plastičnu štrcaljku pod toplom vodom i eventualno ako je potrebno pročistiti sa čačkalicom.

Sastav: kakao maslac, bojila: E102; E129; E171; E133.

Propelent: Isobutan. Samo za upotrebu s hranom.

Upute za upotrebu: Dobro protresti prije upotrebe. Posprejati homogeni sloj na hladnu površinu sa udaljenosti od oko 20 cm.

Maksimalno doziranje: 100 gr/Kg 5.4 Reg.1129/2011.

Upozorenje: Ne gutati kao takvo. Spremnik je pod pritiskom. Ne udisati pare direktno. Ne špricati u oči. Izbjegavati pretjeranu upotrebu. Upotrebljavati samo u dobro prozračenim prostorijama. Ne bušiti ili paliti čak i kad je spremnik prazan. Ne špricati u otvoreni plamen ili zapaljivi predmet. Ne pušiti. Držati dalje od dohvata djece. Odložiti spremnik tek kada je u potpunosti prazan. Bez primjerene ventilacije moguća je formacija eksplozivne smjese.

Skladištenje: Čuvati od izvora zapaljenja. Zaštititi od sunčevih zraka i ne izlagati temperaturama većim od 50C.

Nutritivne informacije za 100gr proizvoda: Energetska vrijednost: 720/3013,60 Kcal/Kj, Proteini(g): 0,00; Ugljikohidrati(g): 0,00; Šećeri(g): 0,00; Masti(g): 80,00; Zasićene masne kiseline(g): 48,96; Sol(g): 0,00; Aluminij(g): 0,40.

Može sadržavati tragove mlijeka, lješnjaka, sulfita i soje.

Proizvedeno u Italiji.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

×