Odabir kategorije proizvoda

Bijela čokolada W2 Callebaut 28%

kn 225.00

Fina belgijska čokolada ujednačenog kremastog okusa mlijeka sa delikatnim notama vanilije. Idealna  za aromatiziranje mousseva, krema, sladoleda, napitaka i krema. Minimalni udio kakaa 28%. Srednje je viskoznosti i ima široku uporabu.

Pakiranje 2,5 kg

Na zalihi

Opis

Bijela čokolada

Bijela čokolada W2 Callebaut 28%. Fina belgijska čokolada ujednačenog kremastog okusa mlijeka sa delikatnim notama vanilije. Idealna za aromatiziranje mousseva, krema, sladoleda, napitaka i krema. Minimalnio udio kakaa 28%. Srednje je viskoznosti i ima široku uporabu.

Pakiranje 2,5 kg

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi
Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa,, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

×