Odabir kategorije proizvoda

Tamna čokolada Callebaut 811 54%

kn 199.00

Čokolada brojnih kuhara za izvrstan ukus, savršenu obradivost i beskrajne mogućnosti uparivanja

Pakiranje 2,5 kg

Na zalihi

Opis

Tamna čokolada Callebaut

Tamna čokolada Callebaut 811 54%. Višenamjenska i izvrsno balansirana čokolada. Recept  n° 811 ima zaokružen i izvrsno balansiran čokoladni okus ugodnog inteziteta. Jednostavna je za sparivanje sa različitim sastojcima i okusima. Može se koristiti za izradu biskvita, keksa, krema, ganachea, mousseva, umaka, pića i još mnogo toga.

Ovom čokoladom podržavate uzgajivače kakaovca

Najfinija belgijska čokolada treba najfinija zrna kakaovca. Danas i sutra. Za svako pakiranje najfinije belgijske čokolade koju kupimo, reinvestiramo dio u održivo uzgajanje kakaa putem Zaklade za kakao horizonte.

Pakiranje 2,5 kg

Dodatne informacije

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Možda će vam se također svidjeti…

×