Odabir kategorije proizvoda

Brener za kolače

kn 290.00

Brener za kolače sa tankim, mekanim plamenom. Robustan, idealan za izradu figura od šećera i karamelizaciju.

Na zalihi

SKU: flame Kategorija: Oznaka:

Opis

Brener za kolače

Brener za kolače sa tankim, mekanim plamenom. Robustan, idealan za izradu figura od šećera i karamelizaciju.

Za punjenje se preporuča upotrebiti plin najbolje kvalitete. Upotreba plina loše kvalitete rezultirati će lošom kvalitetom plamena. Prisloniti punjenje na dno brenera i čvrsto držati spremnik 3 sekunde. Ponoviti ovu radnju 3-4 puta.

Upozorenja: Prilikom punjenja ne stajati u blizini otvorenog plamena. Prilikom punjenja pomaknite kvačicu na poziciju “-“. Nakon punjenja pomaknuti na poziciju “+”. Za podešavanje veličine plamena upotrebite “kotačić” na vrhu.

Proizvodi Pavoni Italia.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.