Opis
INVERTNI ŠEĆER 1 KG – Louis Francois
Invertni šećer je bijela pasta koja se koristi u slastičarstvu za usporavanje procesa kristalizacije šećera.
Poboljšava rok trajanja.
Bez glutena (invertna šećerna pasta se proizvodi od repe).
- Neto težina: 1kg
- Marka: Louis François
Primjena: slastičarnice, čokolade, sladoledi, slastice itd. Svojstva: daje mekoću i okus slađi od šećera. Količina: po ukusu.
LOUIS FRANÇOIS rođen 1882. samouki je izumitelj koji je strastven prema radu Louisa Pasteura i drugih znanstvenika tog vremena. Instalirao je svoj laboratorij u Parizu i osnovao svoju tvrtku 1908. Vrlo brzo se zainteresirao za probleme očuvanja, teksture i emulzije s kojima se susreće u primjeni hrane. Tako osmišljava specijalitete bazirane na prirodnim proizvodima: agar agaru, gumi arabici i tragakantu te prahu jaja koji svoju primjenu nalaze u kulinarstvu. Više od jednog stoljeća tvrtka LOUIS FRANÇOIS održava ovu strast za inovacijom i izvrsnošću. S proizvodnim mjestom i laboratorijem u Ile-de-Franceu, Louis FRANÇOIS proizvodi i prodaje širom svijeta široku paletu proizvoda za pekarstvo, slastičarstvo, čokoladu, sladoled i gastronomiju.