fbq('track', 'Purchase', {currency: "HRK", value: 100.00});
Odabir kategorije proizvoda

Izrezivač za krostate

kn 105.00

Izrezivač za krostate – promjer 300 mm

Na zalihi

Opis

Izrezivač za krostate

Sa izrezivačem  vaše krostate i pite uvijek će imati savršeni izgled. Razvaljajte tijesto preko izrezivača.Odvojite gornji dio i stavite ga zajedno sa tijestom 15 minuta u zamrzivač. Nakon 15 minuta izvadite tijesto iz zamrzivača i položite preko pripremeljene krostate. Ukoliko vam je tijesto nešto veće od kalupa, slobodno ga izrežite sa škarama. Vaša krostata ili  pita je gotova i možete je staviti u pećnicu.Kratki video sa uputama možete pogledati na linku: Izrezivač za krostate

Perivo u perlici posuđa.Proizvođač Pavoni Italia.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.