Kalupi za praline BONBONS by Antonio Bachour PC58

kn 145.00

Dimenzije kalupa 275 x 135 mm 21 pcs po kalupu Dimenzije pralina 33 x 29 x h 17 mm Volumen pralina +/-10 gr Linija dizajnirana u suradnji sa Antoniom Bachourom

Opis

Kalupi za praline BONBONS by Antonio Bachour PC58

Kalupi za praline BONBONS PC58

Kalupi za praline BONBONS by Antonio Bachour PC58 Dimenzije kalupa 275 x 135 mm 21 pcs po kalupu Dimenzije pralina 33 x 29 x h 17 mm Volumen pralina +/-10 gr Linija dizajnirana u suradnji sa Antoniom Bachourom.  Zamisao je prenijeti pejzaž u minijaturi na praline koje su elegantne i dragocjene u isto vrijeme.

Nove forme! ” zaista sam sretan što sam produvio suradnju sa Pavoni Italia i to sa novom linijom kalupa za praline koje nose moj potpis i moj stil. Siguran se da će novi oblici inspirirati i vas. ” Antonio Bachour.

Kalupi za praline sa jasnim “undercut-om” koji dopušta kreaciju trodimenzionalnih slastica, vrlo mekanih linija i sofisticiranog izgleda. Nova linija kalupa za praline BONBONS u nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Ova inovativna linija kalupa za praline kreirana je u suradnji svjetskim poznatim slastičarom ANTONIO BACHOUR.

Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.

pavoni-logo

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr