Odabir kategorije proizvoda

Kalupi za praline BONBONS by Antonio Bachour PC58

kn 145.00

Dimenzije kalupa 275 x 135 mm 21 pcs po kalupu Dimenzije pralina 33 x 29 x h 17 mm Volumen pralina +/-10 gr Linija dizajnirana u suradnji sa Antoniom Bachourom

Na zalihi .

Opis

Kalupi za praline BONBONS by Antonio Bachour PC58

Kalupi za praline BONBONS PC58

Kalupi za praline BONBONS by Antonio Bachour PC58 Dimenzije kalupa 275 x 135 mm 21 pcs po kalupu Dimenzije pralina 33 x 29 x h 17 mm Volumen pralina +/-10 gr Linija dizajnirana u suradnji sa Antoniom Bachourom.  Zamisao je prenijeti pejzaž u minijaturi na praline koje su elegantne i dragocjene u isto vrijeme.

Nove forme! ” zaista sam sretan što sam produvio suradnju sa Pavoni Italia i to sa novom linijom kalupa za praline koje nose moj potpis i moj stil. Siguran se da će novi oblici inspirirati i vas. ” Antonio Bachour.

Kalupi za praline sa jasnim “undercut-om” koji dopušta kreaciju trodimenzionalnih slastica, vrlo mekanih linija i sofisticiranog izgleda. Nova linija kalupa za praline BONBONS u nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Ova inovativna linija kalupa za praline kreirana je u suradnji svjetskim poznatim slastičarom ANTONIO BACHOUR.

Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.

pavoni-logo