Opis
VANILIJA BOURBON MADAGASKAR SAV INTEZITET PODU, u kremastoj pasti
Sav aromatični intenzitet tipičan za Bourbon vaniliju s Madagaskara, uključujući balzamične, fenolne i drvene note, otkriva se u ovoj pasti spremnoj za korištenje.
Žličasta, laka za doziranje, praktična za korištenje, ulijeva se izravno u pripravke, bez prethodnog vremena infuzije. Zahvaljujući svojoj kremastoj teksturi, vaši se pripravci ne ukapljuju. Naša pasta od vanilije idealna je za aromatiziranje vaših smrznutih kreacija.
SASTOJCI: voda, fruktoza,glicerin, ekstrakt vanilije, prah vanilije, tragakant guma, karamel.
Savjeti i trikovi od majstora vanilije
Savjeti za korištenje:
– Koristi se posebno u sladoledu.
– Preporučena doza: 20g/kg mase.
Savjeti za skladištenje:
Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
Najviše :
Omogućuje vam da svojim kreacijama dodate naziv “S burbonskom vanilijom s Madagaskara”.