Odabir kategorije proizvoda

MiniMeltinchoc temperirka za čokoladu

kn 1,197.00

MiniMeltinchoc je mini temperirka za čokoladu koja radi na suhom principu, a najkorisnija je u izradi malih serija čokoladnih pralina i čokoladnih dekoracija, kao i u slastičarnicama za dekoraciju sladoleda. Vrlo privlačnog i modernog dizajna , bez problema je možete izložiti i u svom prodajnom objektu. Napravljena je od izdržljive plastike sa posudom od anodiziranog aluminija. Kapacitet mini temperirke za čokoladu je 1,8 litara, a dimenzije 26×26 cm i visine 16 cm. Dostupne su i dodatne posude (kontaktirajte nas).

Na zalihi

MiniMeltinchoc je mini temperirka za čokoladu koja radi na suhom principu, a najkorisnija je u izradi malih serija čokoladnih pralina i čokoladnih dekoracija, kao i u slastičarnicama za dekoraciju sladoleda. Vrlo privlačnog i modernog dizajna , bez problema je možete izložiti i u svom prodajnom objektu. Napravljena je od izdržljive plastike sa posudom od anodiziranog aluminija. Kapacitet mini temperirke za čokoladu je 1,8 litara, a dimenzije 26x26 cm i visine 16 cm. Dostupna je u crvenoj, zelenoj, ljubičastoj i sivoj boji. Za odabir boje ostavite komentar u narudžbi. Postoji i mogućnost kupovine dodatne aluminijske posude.

Proizvodi Martellato Italia.

MiniMeltinchoc je mini temperirka za čokoladu koja radi na suhom principu, a najkorisnija je u izradi malih serija čokoladnih pralina i čokoladnih dekoracija, kao i u slastičarnicama za dekoraciju sladoleda. Vrlo privlačnog i modernog dizajna , bez problema je možete izložiti i u svom prodajnom objektu. Napravljena je od izdržljive plastike sa posudom od anodiziranog aluminija. Kapacitet mini temperirke za čokoladu je 1,8 litara, a dimenzije 26×26 cm i visine 16 cm. Dostupna je u ljubičastoj boji. Postoji i mogućnost kupovine dodatne aluminijske posude. Slobodno nas kontaktirajte.

Proizvodi Martellato Italia.